mandag 9. september 2013

BrungmarkaJa da var det fisketur som skulle gjennomføres via Hissi turgruppen.
 Vi endte bare opp med tre stykker men denne turen var bare for spennende som måtte oppleves. Været var ikke meldt til å bli det beste men det skulle vise seg at dette kom til å bli en skikkelig flott tur.
Vi endte bare opp med gutter på denne turen Ruben, Tommy og meg som skulle utforske den ukjente Brungmarka. Hadde vært inne i dette terrenget en gang i fjor og hadde en flott opplevelse med pent fiske vann og villmarksopplevelser.

Turen startet på Brøttem der vi gikk over elven som renner ned fra Selbusjøen, her er bruen som det er bom på for å skille av området til kun hytteeiere som har tilgang til å bruke transport middel inn i området. Vi fulgte veien til vi fant stien som går rett igjennom området og ender opp ved Storvatne som ligger midt i området i Brungmarka. Det var her jeg var i fjor da jeg var å utforsket området og opplevde en bra  fiske opplevelse. Turen opp til Storvatne tok rundt to timer i fra prakeringsplassen, her var det fortsatt noen kilometer som var planlagt å gå. Været var 20 grader og perfekt vandre vær men med en sekk som veide ganske mye så begynte svetten å renne ganske godt hos oss alle.

Da vi kom frem til bestemt fiskevann så satte vi opp telt å begynte å fiske med både marka og spinner, dette var vist plassen som det lønte seg å fiske med mark pga her tok Ruben opp første ørrett som ikke var større en mark boksen, men som de sier «Noe er bedre enn ingenting» hehe. Mørket kom fort så det var bare å fyre i bålet og forberede oss for en kveld med mat stekt over åpen flamme og mye god drikke. Her ble det fortalt mye jakt og fiske historier som man har opplevd og gav hverandre forskjellige tips og triks.

Vi overnattet i telt ved vannet og våknet opp til solskinn og her lig vær så det var bare å kaste duppen og sluken ut. Det tok ikke lang tid før Tommy fikk en fisk som nesten stakk av gårde med fiskestanga, den lå på bakken da den plutsetlig begynte å bevege seg ut mot vannet. Dette viste seg etter en lang kamp å være en flott ørrett på 7 hg som smakte meget bra til frokost.
Vi ryddet området etter oss og pakket våre saker og begynte turen nedover til Brøttem. Denne turen brukte vi bare litt over to timer på å komme oss nedover til bilen med slitne føtter. Dette var en herlig gjeng å dra på tur sammen og gleder meg til neste tur allerede.

Takker til Ruben og Tommy for en gal gjeng og gode turkamerater.

Bilder fra turen :
Tommy og Ruben klar for tur

Den lange veien

Gutta viser engasjement
Jeg og Ruben

Vandring

Naturens kunstSolnedgang i Brungmarka


Selvportrett av fiskeren

Klar for tur ja

ENERGI :)

Utsikt over markaGutta planlegger

Bålkanna på plass


Morgenskodda

MSR enmanns teltet mitt

Tommy tenker "Where is the fire??"

Morgen sola

Utsikten fra teltet


 
Filmen av den store kampen om ørretten :)

Stolt fisker med en ørrett på 7 hg

Lekker ja :)


Gutta boys fornøyd med turen :)Gutta på Brøttem brua.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar